Esteratsut

Miche'Lesin esteratsut asuvat Saksassa omalla tilallaan. Tallissa on paikka kolmellekymmenelle hevoselle, sekä pari pihattoa nuorisolle ja eläkeläisille. Tallissa on kymmenen isoa karsinaa tammoille varsoineen. Tallin vieressä on iso kenttä ja tallin yhteydessä lämmin maneesi. Parin sadan metrin päässä on myös pienempi kenttä. Lentokentälle on alle kahden tunnin ajomatka ja lähimmät isot kilpailuareenat sijaitsevat vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä.

Kaikki tallin hevoset kilpailevat porrastetuissa ERJ:n alaisissa luokissa tasolle 10-11. Lisäksi ne kiertävät tarinakilpailuissa ja luonnollisesti ERJ-Cupeissa, kunnes ovat käyneet laatuarvosteluissaan. Hevosista pyritään ottamaan niin edustavat kuvat, että ne pärjäisivät myös näyttelyissä ja vähintään saataisiin kantakirjattua. Kaikki tallin orit astuvat myös ulkopuolisia tammoja, myös oman rotunsa ulkopuolelta. Tammat ovat harkitummin käytettävissä tilausvarsoille. Astutuskyselyt ja varsatiedustelut on hyvä laittaa sähköpostiin Tierra.

Orit


Ch
hann-o Twist N Shout

2 polv
KTK-II, ERJ-I, EV-I, YLA1, VPVL-I

Ch
hann-o Million Tears Dom

3 polv
KTK-II, EV-I, ERJ-II


hann-o Silvender RGE

5 polv
EV-I

Ch
trak-o Dark Kwanza

2 polv
KTK-II, ERJ-I, YLA1, VPVL-I

Ch
trak-o Mic Rafael

3 polv
KTK-II, ERJ-II


trak-o Mic Roland

4 polv
-

holst-o Million Hugs KWh

4 polv
EV-I


fwb-o Savage Mochia

3 polv
EV-I, KTK-III

TammatKWPN-t Purple Roses Mic

4 polv
EV-I


hann-t Valentia RGE

3 polv
EV-I


fwb-t Diana F

2 polv
EV-I


fwb-t Antonina Mae

+4 polv
EV-I

ulkoasu © Cery 2016 - Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli ja virtuaalihevosia. Mitään ei tapahdu oikeasti ja kaikki tieto sivuilla on keksittyä!